Telegram

 • Posted by:
 • Posted on:
 • Category:
  Android, Communication, WindowsAndroid, Communication, Windows
 • System:
  Android
 • Developer:
  Telegram FZ-LLC
 • Price:
  USD 0
 • Views:
  345 views

Permesejan segera tulin – mudah, pantas, selamat, dan disegerakkan di semua peranti anda. Lebih 400 juta pengguna aktif.

CEPAT: Telegram adalah aplikasi permesejan terpantas di pasaran, menghubungkan orang melalui rangkaian pusat data yang unik dan ditaburkan di seluruh dunia.

DISEGERAKKAN: Anda dapat mengakses mesej anda dari semua peranti anda sekaligus. Mula menaip di telefon anda dan selesaikan mesej dI tablet atau komputer riba anda. Anda tidak akan kehilangan data lagi.

TANPA BATAS: Anda boleh menghantar media dan fail, tanpa had pada jenis dan saiznya. Seluruh riwayat chat anda tidak memerlukan ruang disk pada peranti anda, dan akan disimpan dengan selamat di awan Telegram selama anda memerlukannya.

SELAMAT: Kami menjadikan misi kami untuk memberikan keselamatan terbaik yang digabungkan dengan kemudahan cara guna. Semua di Telegram, termasuk chat, group, media, dan lain-lain disulitkan menggunakan gabungan penyulitan AES simetri 256-bit, penyulitan RSA 2048-bit, dan pertukaran kunci Diffie-Hellman yang selamat.

HEBAT: Anda boleh membuat chat group sehingga 200,000 ahli, berkongsi video besar, dokumen jenis apa sahaja (.DOCX, .MP3, .ZIP, dll.), dan menyediakan bot untuk tugas tertentu. Ianya alat yang sempurna untuk menempatkan komuniti di talian dan menyelaraskan kerja berpasukan.

BOLEH DIPERCAYAI: Dicipta untuk menyampaikan mesej anda dalam bait minima yang mungkin, Telegram adalah sistem permesejan yang paling dipercayai yang pernah dicipta. Ia dapat berfungsi walaupun pada sambungan mudah alih yang paling lemah.

SERONOK: Telegram mempunyai alat penyuntingan foto dan video yang hebat dan stiker / platform GIF terbuka untuk memenuhi semua keperluan ekspresif anda.

MUDAH: Walaupun menyediakan pelbagai ciri yang belum pernah dicipta sebelum ini, kami sangat berhati-hati untuk pastikan interfes yang sempurna. Dengan reka bentuk minimalis, Telegram lebih ramping dan mudah diguna.

100% PERCUMA & TIADA IKLAN: Telegram adalah percuma untuk selamanya. Kami tidak akan menjual iklan atau memperkenalkan yuran langganan.

PERIBADI: Kami memandang serius privasi anda dan tidak akan memberi akses data anda kepada mana-mana pihak ketiga.

Bagi mereka yang berminat dengan privasi maksima, Telegram menawarkan Secret Chat. Mesej Secret Chat dapat diprogramkan untuk musnah sendirii secara automatik dari kedua-dua peranti yang mengambil bahagian. Dengan cara ini anda dapat mengirim semua jenis kandungan yang musnah sendiri – mesej, foto, video, dan fail. Secret Chat menggunakan inkripsi awal ke akhir untuk memastikan bahawa mesej hanya dapat dibaca oleh penerima yang sepatutnya.

Kami akan terus memperluas batasan yang dapat anda lakukan dengan aplikasi pemesejan. Jangan tunggu bertahun-tahun untuk mesenjer lama lain sampai ke tahap Telegram – sertai revolusi ini hari ini.

Rating

4.5

( 6228106 Votes )
Please Rate!
Telegram

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave a Reply

Your email address will not be published.