Age of Z Origins

 • Posted by:
 • Posted on:
 • Category:
  Android, Game StrategyAndroid, Game Strategy
 • System:
  Android
 • Developer:
  Camel Games Limited
 • Price:
  USD 0
 • Views:
  157 views

Bunuh zombie, bentuk persekutuan, dan pimpin tamadun manusia kembali daripada ambang kepupusan menerusi kuasa serta pengurusan bandar di dalam MMO strategi zombie ini!

Penyebaran wabak zombie telah mencampak manusia kembali ke zaman kegelapan. Kini, ANDA merupakan cahaya di dalam kegelapan tersebut. BERTAHAN dengan membina tentera mesin, letupan dan askar manusia yang cekal. HIDUPKAN SEMULA tamadun dengan membunuh gerombolan zombie, membina semula bandar anda, selamatkan pelarian, dan bawa keamanan baru keseluruh dunia. BERKEMBANG MAJU dengan membentuk persekutuan di seluruh dunia, hancurkan pesaing anda, dan rampas Ibu Negara supaya ANDA boleh memimpin era baru manusia!

Manusia hanya boleh dibunuh oleh Manusia kerana di dalam Age of Z Origins, zombi adalah merbahaya… tetapi manusia yang licik dan pengkhianat merupakan ancaman yang sebenar!

BERTAHAN
– Rekrut, inovasi dan bunuh! Bina bala tentera manusia, mesingan canggih, dan meriam laser berteknologi tinggi.
– Wira akan menyelamatkan hari ini! Rekrut watak-watak yang unik untuk memimpin tentera anda, termasuklah perisik seksi antarabangsa, seorang saintis gila, sherif yang terhormat, dan banyak lagi!
– Berjuang menentang pelbagai rupa kematian! Zombi Mutan, Beruang Zombi, Ibu Kematian dan makhluk mati yang mengerikan menanti cabaran anda pada hari akhirat.
– TOPOGRAFI SEBENAR! Anda perlu berarak dan mengembang secara strategik ke atas, bawah dan sekeliling peta 3D tasik dan gunung! Lokasi geografik serta laluan perarakan akan diambil kira untuk kejayaan anda! Laluan yang betul akan menentukan kehidupan dan kematian!

HIDUPKAN SEMULA
– Kosongkan gerombolan zombi! Ambil semula bandar anda blok demi blok, bina semula hospital, perumahan dan lading Bersama dengan pusat teknologi dan senjata!
– Cari sisa yang boleh digunakan daripada runtuhan dan selamatkan Pelarian untuk meningkatkan Kemakmuran dan pastikan bandar anda berkembang!
– Lihat perubahan Peta Dunia dengan mata anda sendiri! Anda akan membuka Fasa Keamanan untuk dunia yang lebih maju, bonus yang lebih besar serta permainan baru!

BERKEMBANG MAJU
– Kelajuan, kehancuran, dan DOMINASI! Persekutuan anda akan memerintah peta dengan pertempuran masa-nyata Bersama dengan beratus-ratus pemain yang berarak dan berkumpul sebagai satu!
– Bentuk persekutuan yang BESAR dengan pemain di seluruh dunia, menerusi diplomasi ataupun pengkhianatan dan penipuan. Ancaman zombie hanyalah suatu permulaan! Ianya tidak sama dengan pertempuran menentang manusia!
– Alami peperangan yang besar antara puak bagi mendapatkan tanah, sumber dan teknologi. Hanya SATU persekutuan yang boleh menuntut ibu negara dan memilih Presiden!

Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan, Komander? Perang untuk KEHIDUPAN bermula sekarang! Dan tentara anda akan mati untuk apa yang anda mahu!

Berhubung dengan kami di Facebook/Twitter:
https://facebook.com/AgeOfZ/

Rating

4.4

( 282844 Votes )
Please Rate!
Age of Z Origins

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave a Reply

Your email address will not be published.